Torsdag 29 april 2010 kl 19.11

Igår var vi inne i Hudiksvall och åt mat, sen bestämde vi oss för att åka och bada i Söderhamn. Vi hade jätte kul!
Det var jag, Ängel & hans son.
Och sen senare på kvällen så blev det ett helvete, både jag & ängel hade drabbats av magsjuka. Har varit uppe nästan hela natten. Men nu mår jag mycket bättre faktiskt, har lite feber än men den försvinner säkert snart :)

Idag har jag & ängel bara legat i sängen hela dan, vi har kollat på tv & film & så har vi gosat en massa. Nu ligger han bakom mig & sover som en liten gris, hihi. Han är så underbart söt!

Jag hoppas att vi båda inte har någon feber imorgon eller mår illa & grejer för jag måste verkligen in till Hudiksvall & köpa en sak, en sak till min Ängel. Ska göra nått alldeles speciellt för han, nått han verkligen inte kommer att glömma.

Blev så himla glad igår för när vi satt i bilen alla tre (Jag, Ängel & hans son) då sa Ängel att han älskade mig fast hans son satt där bakom & hörde. Att jag har varit så dum och inte trott på de, att han älskar mig men det gör jag & det känner jag nu. Han är så himla underbar, finns ingen i hela världen som skulle kunna ta hans plats. Han har verkligen fångat mig & jag hoppas att han inte släpper taget om mig.
Han är verkligen nått speciellt, nått så otroligt underbar & härlig. Det finns inget som jag inte skulle våga göra med dig, vill göra allt med dig. För med dig så känner jag mig trygg & jag har verkligen ingen gräns för vad jag skulle kunna göra med dig. & jag älskar att du är så impulsiv, du kan liksom komma på nått i sista sekund som t.ex. igår så fråga du om jag ville bada & vi åkte ända till söderhamn för att bada liksom. Det bestämde vi liksom på 10 min eller 15 min att vi skulle bada.

Det ska bli så kul imorgon! Jag hoppas verkligen att du tycker om min överraskning, hihi :) <3

Men nu ska jag hitta på nått annat, kanske spela lite hihi :D

Puss&Kram