Jag har kommit tillbaka för att stanna... tror jag.

Hej!
Nu är det bra länge sen jag skrev något sist och det har hänt en del den 28mars.
1. 22april fyllde lillan 1år och hade en jättebra födelsedag.
2. Någon gång i juni upptäcker jag två knölar i mitt ena bröst. Jag fick ta cellprov, göra ultraljud på båda brösten och även röntga dem. Visade sig att de var inget farligt.
3. 11juli började jag jobba för första gången vilket var superkul! Trivdes bra på de äldreboendet.
4. 6aug vigdes jag och Tobias, alla dom närmsta var med och det blev en lycklig och oförglömlig dag.
5. Min älskade farmor blev sjuk.
6. 3sept tog jag ett gravtest som visade sig vara positivt! Vi väntar nu vårt andra barn.

Det har varit mycket grejer detta året, många bra och några dåliga. Det värsta var när hag fick veta att min farmor blev sjuk. Först trodde vi att det bara var aotros men det visade sig vara en cancer tumör som sitter i höften som gjorde att hon hade så ont, sen fick vi veta att hon hade även en tumör i lungan och nu har hon även en i hjärnan. Alla är agressiva också och de kan inget göra för att bota henne utan hon kommer att lämna oss, min finaste älskade farmor.
Alltid ställt upp och hjälpt till, hon förtjänar inte denna skiten! Just nu bor hon hos mina föräldrar för mamma ville inte att hon ska ligga på palliativa. Ska åka och hälsa på henne så ofta jag kan, vill inte att hon ska tro att jag inte bryr mig för det gör jag. Hade mer än gärna haft henne här med, skulle inte ens tveka. Nu får jag sluta att skriva om detta för jag börjar gråta snart.
Det roligaste som hänt iår är att vi gifte oss och att vi ska ännu en gång bli föräldrar!
Denna gången är vi beräknade 10maj och det är även min bror och hans flickvän! Så roligt. Dock kan det ändras den 5dec för då ska vi på rul, längtar verkligen! Känns inte så verkligt förens man får se bebisen dock har jag redan fått foglossning i v12 (är i v18 nu) så det känns haha!
Vi hoppas på en lillebror men vi skulle älska en lillasyster lika mycket ♡

Nu är jag så trött så känner att det är dags att sova.
Godnatt och sovgott!