Måndag 14 juni 2010 kl 00.48

Hej!
Nu har jag äntligen flyttat till min älskling i Iggesund.
Jag saknar alla hemma men det känns ändå bra att ha flyttat.

Åkte hit i lördags, bestämde mig på en timme att jag skulle åka hit och det blev jätte stressigt och jag hann inte att säga hej då till alla som jag ville. Men jag ska åka ner till min födelsedag så då hinner jag träffa alla och krama om dem i massor :).

 Igår så gjorde jag och älskling en adressändring så jag står här nu och senare idag ska jag till arbetsförmedlingen och sen ska jag till banken för att fixa en internet bank till mig så jag kan betala mina räkningar via internet :D.
Allt känns så himla konstigt, nu ska jag börja jobba... Har gått i skolan i 11 år och nu helt plötsligt är den slut, bara sådär. Hade en jätte bra student ialla fall, höll på att börja gråta flera gånger men jag bet ihop och lyckades inte börja gråta som tur var :).

Det är ialla fall jätte skönt att skolan är över och att jag fick alla poäng som jag behövde men fick 4 ig av 28 kurser och de är inte dåligt de ^^.

 Sen måste jag köpa en byrå som jag kan lägga alla mina kläder i så de slipper att ligga i mina väskor, hahaha. Det är mycket som ska göras och fixas :).

 Men nu måste jag sova för jag ska med älsklingen till jobbet :).

 Puss&Kram
God natt!




Jag älskar dig Pelle! <3