Operation.

Hej!
Imorgon kl 6.30 läggs jag in för operation, jag vet inte vilken tid det blir men jag hoppas jag slipper sitta och vänta allt förlänge.
Ska bli så skönt att bli av med gallblåsan! Att äntligen kunna då äta vilken mat jag vill, har bara ätit kycklig så är bara "LITE" trött på det nu, haha.
Dom ska göra en titthålsoperation och den tar ungefär en timme men jag kommer inte tycka det eftersom jag ska sövas, det är första gången jag ska göra det så är lite nervös 
men det ska nog gå bra!
Förhoppningsvis får jag även komma hem imorgon men det beror på hur jag mår.
Ska duscha med sånt medel också ikväll och imorgon, hoppas jag inte blir jättetorr bara annars får jag väl bada i matolja eller nått, haha!
Har gått ner 7kg sen jag fick ont första gången, minns att jag vaknade av de på natten och trodde jag höll på att dö och sen helt plötsligt släppte det bara så jag tänkte inte mer på det och somna om. Har fått det några gånger sen dess men vi trodde att jag hade magkatarr tills då jag åkte in till akuten andra gången och kunde knappt andas, så tog dom blodprov och då var min lever påvärkad av gallan för en sten hade fastnat så inte gallan kunde komma ut i tolvfingertarmen, så fick komma tillbaka dagen efter. Dom tog blodprov och gjorde ultraljud så fick veta att jag hade många små stenar i gallblåsan och levervärderna hade blivit sämre så jag blev inlagd, fick gulsot av det så var tur att dom la in mig.
Känns ganska skönt att det var gallan och inte magkatarr för då hade det tagit längre tid innan jag skulle få äta som vanligt igen plus att behöva käka massa tabletter är inte så kul.
Har antagligen fått gallsten efter jag bar gravid, åt ju ganska dåligt ned efter fl eftersom jag var så sugen på massa gott och fetmat.
Hoppas bara jag kan äta gurka sen, min favorit.
Ska försöka att inte äta massa onyttigt så jag kan fortsätta att gå ner i vikt, mitt mål är 70kg så kommer börja den resan imorgon!
Önska mig lycka till. ♡