Trött, trött, trött.

God kväll.
Idag har jag varit inne med Pelle i stan två ggr, första gången var vid ca 10.00, jag träffade Frida och Patrik då som satt och drack kaffe på Jambo så jag var med dem en stund. Sen var jag och Pelle in till stan igen och då skulle han väga sig (han håller på med nån slags pulver diet, haha) och då hämtade vi Sandra efter jobbet så körde vi henne till Maxi, sen åkte vi hit och badade och hade riktgt roligt ^^. Var jätte skönt att bada i poolen och det var jätte skönt att få komma ut. Kände solen i ryggen och vinden i mitt hår, kände dofter av en massa blommor och sommar, sååååååååå härligt! Ska ställa mig vid ett öppet fönster sen för nu luktar det super gott ute.

Jag längtar efter mamma och pappa och alla andra från Borås. Jag hoppas att jag kan åka dit snart för jag läängtar så himla mycket! Ibland.. Luktar det som hemma och då blir jag nästan tårögd, saknar alla där.

Vad som resten av veckan
Imorrn:
Träffa kurator kl 10.15, kolla på Sandras nya lägenhet och kolla på en bikini till henne.
Torsdag: Kobra (om jag inte mår dåligt).
Fredag: Af kl 9.00 och träffa läkaren kl 13.30.
Lördag: Inget bestämmt än.
Söndag: Inget bestämmt än.

Så ser det ut nu då.. I måndags var jag hemma för jag mådde inget vidare och det gjorde jag inte idag heller, mådde riktigt dåligt idag men det blev bättre efter några timmar.
Jag hoppas att det går bra imorrn hos kuratorn och hos läkaren på fredag.

Men nu ska jag sova, måste orka upp imorrn ^^.

God natt!



"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig.
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."
Nalle Puh